Borstcrawl cursus

Start van nieuwe borstcrawlcursussen!
Vanaf maandag 13 september starten we weer met nieuwe 10-weekse borstcrawlcursus.
Wil jij borstcrawl leren of verbeteren? Dat kan! In een 10 weekse cursus leren we je de borstcrawl techniek aan of gaan we aan de slag met het verbeteren van de techniek. Om de groepen een beetje op gelijke snelheid in te delen, hebben we 3 verschillende niveau's:
Borstcrawl Start:
De ideale groep als je (bijna) nog geen borstcrawl kan zwemmen. Na een aantal slagen ben je helemaal buiten adem. Bij deze groep gaan we aan de slag met de basis: de ligging, de ademhaling, de beenslag en de armslag. We bieden de cursus 10 weken aan en elke les duurt 30 minuten. De prijs is €65,35 voor 10 weken.
De borstcrawl start wordt gegeven op de volgende momenten:
Maandagmorgen 9.00 - 9.30 uur
Dinsdagmorgen 9.00 - 9.30 uur

Borstcrawl Basis:
Kan jij ongeveer 1 baantje (25 meter) borstcrawl zwemmen en heb je daarna tijd nodig om op adem te komen? In deze cursus gaan we je techniek verbeteren waardoor je meer baantjes achter elkaar borstcrawl kan zwemmen. Deze lessen duren 60 minuten. De prijs voor 10 weken is €98,00.
De basiscursus wordt aangeboden op:
Maandagmorgen 7.00 - 8.00 uur

Borstcrawl gevorderd:
Ben jij al een echte borstcrawlzwemmer en wil je graag je techniek nog verder verbeteren? Dan is deze cursus iets voor jou! Ook deze wordt 10 weken achter elkaar aangeboden voor €98,00.
De gevorderden cursus wordt aangeboden op:
Dinsdagmorgen van 7.00 - 8.00 uur
Woensdagavond van 20.30 - 21.30 uur
Voor alle cursussen geldt dat we 1 week uitloop aanhouden, mocht je onverhoopt een keer ziek of afwezig zijn.
De grote van de groep is maximaal 6 personen. Vol=Vol.
Opgave via de mail annelies.pol@bosbad.nl. Mocht je nog vragen hebben? Dan kan je altijd even vragen of je door één van onze lesgevers wordt teruggebeld.