Collega gezocht!

 WIJ ZIJN ALTIJD GEÏNTERESSEERD IN  ZWEMINSTRUCTEURS(TRICES) DIE WERK ZOEKEN


In zwembad Bosbad in Emmeloord leveren we dagelijks een bijdrage aan de veiligheid, gezondheid en het plezier van de polder-inwoners.

 Zwemonderwijzer M/V                  
  
Functie
Als zwemonderwijzer geef je zelfstandig zwemlessen en begeleidt je groepslessen aquasport. Je houdt toezicht tijdens recreatieve openingsuren en zorgt voor de naleving van regels op het gebied van hygiëne en veiligheid in het zwembad. Samen met collega’s zorg je voor een representatieve uitstraling van het zwembad en de faciliteiten. Schoonmaken en opruimen horen daarom ook bij je werk. Je treedt met overtuiging en tact op naar de gasten.
 
Je profiel
Je bent in het bezit van een diploma Zwemonderwijzer, C.I.O.S of Calo ( lo). Daarnaast heb je E.H.B.O.- , B.H.V- en A.E.D-papieren of ben je bereid deze diploma’s te halen. Wanneer je aanvullende opleidingen voor bepaalde doelgroepen hebt, is dat een pré. Werken in de avonduren en weekenden is voor jou geen probleem.
 
Ons aanbod
Het Bosbad biedt je een leuke, afwisselende baan in een prachtig zwembad met een salaris conform de cao Zwembaden. Je krijgt genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Deze vacature is minimaal 10 uren per week, flexibel ingezet.
 
Solliciteren
Lijkt Zwemonderwijzer in Emmeloord je een leuke functie? Reageer dan op deze vacature. Voldoe je (nog) niet aan de eisen, maar ben je enthousiast en gemotiveerd, dan nodigen we je ook uit te solliciteren. Suur je motivatie en CV naar syp.warners@bosbad.nl o.v.v. ‘Zwemonderwijzer’. Een Verklaring Omtrent Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van onze selectieprocedure.